Uitvaartondernemingen

Het organiseren van een uitvaart vergt nogal wat van de nabestaanden. Dit geldt ook indien u het overlijden vroegtijdig hebt aan zien komen; juist in deze periode moet er immers direct actie ondernomen worden en is een uitvaartmedewerker uw steun en toeverlaat binnen die ene week. Een overledenen moet immers binnen 5 werkdagen begraven of gecremeerd worden

Bij een plots overlijden kan uw wereld op zijn kop komen te staan. Ineens zult u voor vragen staan, omtrent de organisatie van de uitvaart, waar u mogelijk geen directe antwoorden op heeft, of zelfs ooit over nagedacht hebt. En dat in tijden van intens verdriet. Een doortastende uitvaartondernemer draagt er zorg voor dat de uitvaart niet alleen binnen het beoogde budget valt, maar eveneens zo persoonlijk mogelijk plaatsvindt, aan de hand van explicite vragen. Hierop kunt en mag u vertrouwen in deze intens moeilijke dagen. Als nabestaande kan deze gehele week als een roes aan u voorbij gaan; daarna is er pas echt tijd voor rouw en ontstaat er een nieuwe, of andere invulling aan uw bestaan.

Uitvaartondernemingen

Onderstaande uitvaartondernemingen zijn geselecteerd per provincie.

Wij wijzen u er op dat Samson Dienstverlening niet verantwoordelijk is voor de inhoud van deze websites, noch voor het privacybeleid van de websites die u hier treft. Bezoek daarom telkens het privacybeleid van deze websites voordat u verder gaat op de betreffende websites.

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

Overige diensten:

Overige: