Woningontruiming na overlijden

Na het overlijden van een dierbare komt er natuurlijk veel op je af. Als de persoon in kwestie alleen woonde, hoort daar ook het leegmaken van de woning bij. In het geval van een huurwoning moet dat vaak al binnen een paar weken na overlijden geregeld zijn. Terwijl het uitzoeken van alle spullen op dat moment wel het laatste is waar je hoofd naar staat. Onderstaande service kan je deze zorg uit handen nemen, zodat je na het verwerken van het eerste verdriet in alle rust met de spullen aan de slag kunt.

Woning ontruiming met maximaal overzicht

Het huren van opslagruimte kan uitkomst bieden bij een ontruiming. Maar je hebt al genoeg aan je hoofd en geen tijd om alle spullen in een bus of vrachtwagen(tje) te laden en meerdere keren heen en weer te rijden. Daarom biedt opslagaanbieder Inbox Storage nu de service de spullen bij de voordeur te komen halen. Daarbij heb jij alle vrijheid om te bepalen hoeveel hulp je nodig hebt. Helpt de familie mee of wil je toch extra sjouwhulp inhuren?

Zo huur je flexibele opslagruimte Capelle aan den IJsselopslagruimte Spijkenisse en opslagruimte Berkel en Rodenrijs

Rustig uitzoeken

Het voordeel van deze aanpak, is dat je naderhand alle spullen rustig kunt uitzoeken. Nadat het verdriet van je verlies verwerkt is. Je krijgt namelijk een persoonlijk account in de web-app, waarin alle opgeslagen spullen komen te staan. Zo kun je vanaf de bank rustig uitzoeken wat er bewaard moet worden, wat er weg kan en wat je graag terug wilt ontvangen om het een plekje in je eigen woning te geven.

Heb je nog een extra steuntje in de rug nodig? Er zijn meerdere natuurlijke middelen om je te helpen je verlies een plekje te geven.